e martë , 28.03.2017 / 00:21 Të fundit

15 minuta stërvitje në ditë, të mjaftueshme për të humbur kilet e tepërta (VIDEO)

Të gjthë duan t'i largojnë kilogramët e tepërta, tani është e mundur nëpërmjet disa ushtrimeve shumë të thjeshta.

Në vazhdim ndiqni videon dhe bëni ushtrimet./InfoShqip.com