Borxhi publik i Maqedonisë shkon në mbi 5 miliardë euro

Borxhi publik i Maqedonisë zyrtarisht i kaloi mbi 5 milionë euro. “Javendolg.mk” ka treguar vazhdimisht rritjen e borxhit për çdo sekondë, ndërkaq për momentin ajo ka tejkaluar 5.000.817.000 euro.

Të dhënat e ueb-faqes janë vlerësime në bazë të të dhënave të fundit zyrtare nga Ministria e Financave dhe Entit Shtetëror për Statistika. /albeu

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here