Çfarë e bën një marrëdhënie të lumtur? Flasin ekspertët…

Pas disa vitesh lidhje ose martesë disa zakone të thjeshta vazhdojnë të mbajnë marrëdhënien tuaj të shëndetshme. Ekspertët kanë treguar se disa zakone kthehen në monotoni, por ato janë vërtet të rëndësishme.

Çiftet që vazhdojnë t’i ndjekin ato kanë një marrëdhënie të lumtur dhe pa probleme. Më poshtë do të gjeni 3 prej zakoneve që kanë një ndikim të madh në lidhjen tuaj.

  • Partnerët puthen për të thënë mirëmëngjesi dhe mirupafshim.

Kjo duket si diçka monotone, por ka ndikim në marrëdhënien tuaj sepse puthja kur ju takoheni apo largoheni nga partneri tregon se e keni lidhjen prioritet, pavarësisht ngarkesës së ditës.

  • Ata bëjnë komplimente.

Komplimentet janë shumë të nevojshme, sado vite që të kenë kaluar. Një kompliment ju bën të ndiheni shumë mirë.

  • Ata nuk pajtohen shpejt, por luftojnë për të drejtën e tyre.

Mospajtimi është shumë normal, kështu që mos u shqetësoni se po ju shkatërron marrëdhënien./Blitz

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here