Cili është më i fortë, luani apo krokodili? (VIDEO)

Reflekset e cilit prej tyre janë më të shpejta në mbrojtje, por edhe në sulm?

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mësoni fakte mbi trupat e tyre, sa janë në gjendje të luftojnë dhe të jenë fitues në përballje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here