Çmendet nipi në Tiranë, qëllon me thikë gjyshin dhe gjyshen

Një ngjarje e rendë ka ndodhur në Tiraeë në zonën njohur si Fresku.

Nga te dhenat e para mesohet se nipi ka qelluar me thke gjyshen dhe gjyshin, te cilet jane derguar me urgjence ne spital ne gjendje te rende.