Deputetët e mundshëm të PAN-it: PDK – 21 deputetë; AAK – 10; NISMA – 8; LB – 0!? (FOTO)

Në baze të të dhënave të deritashme nga QNR (Qendra e Numërimit dhe Rezultateve), më poshtë janë disa prej deputetëve të mundshëm që mund të zgjidhen deputet nga koalicioni PDK-AAK-NISMA.

Indeksonline ka siguruar listën e cila ende nuk është përfundimtare, për shkak të dallimit të vogël në vota në mes të kandidatëve të PAN-it.

Vlen të theksohet se gjatë rinumërimit të votave dhe numërimit të votave me kusht nga diaspora, ka mundësi të ketë ndryshime të emrave.

Më herët është thënë se votat për deputet i ka fituar Avni Klinaku nga Lëvizja për Bashkim, por emri i tij nuk haset në këtë listë. Sipas listës, del se: PDK mund t’i ketë 21 deputetë; AAK – 10 dhe NISMA – 8 deputetë. Në listë nuk ndodhen dy nënkryetarët e PDK-së, Hajredin Kuçi e Arsim Bajrami.

Ndryshe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar të publikojë kopjet e skanuara të Formularëve të Rezultateve Përfundimtare (FPR) dhe Formularëve të Rezultateve të Kandidatëve (FRK).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here