E dhimbshme, kali ‘qan’ mbi fytyrën e pronarit të tij të vdekur (VIDEO)

Nëse qeni është kafsha më besnike e njeriut, atëherë një kafshë tjetër e cila krijon një raport tejet të dashur me njeriun është edhe kali.

Në këtë video do të shihni pamjet kur kali qan në funeralin e pronarit të tij dhe kjo është tepër e dhimbshme.

Shikoni videon e mëposhtme për më shumë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here