E mahnitshme: Shihni si montohet një makinë “Mercedez Benz” (VIDEO)

Njëra prej kompanive më të mëdha në botë të prodhimit të “Mercedes Benz” me anë të një video ka treguar se si prodhohet dhe montohet me anë të një video një makinë e këtij tipi.

Tip i makinës në fjalë gjatë prodhimit është Mercedes S – Class.

Për më shumë shikojeni videon.


Ja si montohet nje makine tip Benz by news-al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here