E zë burrin me tjetrën, gruaja e nervozuar bashkon forcat me “rivalen” dhe rrahin brutalisht të gjorin (VIDEO, +18)

Në Kinë është duke qarkulluar një video, në të cilën protagonistë janë një grua dhe burri si dhe dashnorja e tij.

Kësaj radhe siç zakonisht ndodh, gruaja nuk e ka sulmuar të dashurën e partnerit, por përkundrazi ato bashkuan forcat dhe filluan ta rrahin burrin.

Ato janë filmuar duke e nxjerrë në rrugë burrin, ku qindra kalimtarë rasti mbetën të habitur dhe filluan të qeshin derisa ato po e godisnin.

Njëra prej tyre mbante në duar një karrige me të cilën e godiste në shpinë burrin.

Por, sikur kjo të mos mjaftonte, ato madje e zhveshin burrin, kurse të pranishmit as që e marrin mundin që t’i ndalin gratë e nervozuara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here