Festivali ndërkombëtar “SHKUPI FOLK-FEST” fillon me 19 Maj (FOTO)

Ajo cka i ka munguar Shkupit ka qenë një festival nërkombëtar shqiptar i cili do mbledhë gjithë ansamblet shqiptare të të gjitha tojeve shqiptare por edhe të tjera.

Shoqëria Kulturore Artistike “Shqiponjat” me seli në Saraj të Shkupit këtë vit për herë të parë po organizon edicionin e parë të festivalit “SHKUPI-FOLK-FEST” i cili do të mbahet në sheshin ,,Isa Boletini” në Saraj me 19, 20, 21 Maj me fillim nga ora 19:00, duke ju sjellur publikut shqiptar një atmosferë me valle të ndryshme shqiptare.

Orgznizatori i këtij festivali është SH.K.A “Shqiponjat” me kryetarin Z.Fevzi Ebipi

Hyrja është falas për të gjithë, ejani në festivalin “SHKUPI FOLK-FEST” për të kaluar 3 mbrëmje me valle të ndryshme dhe një atmosferë tepër zbavitëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here