Fuqia e vërtetë e grimit, njihuni me artistin e grimit që i transformon fytyrat (FOTO)

Grimi ka fuqinë e vërtetë të transformimit, dhe këtë e tregon edhe artisti nga Gjeorgjia, Anar Agakishiev, përmes punës së tij.
Ai arrin t’i transformojë klientet e tij dhe t’i bëjë ato të duken 10 vjet më të reja.

Grimeri, artist Anar Agakishiev është i njohur për punën e tij të mahnitshme me grimin, ndërsa për ta vërtetuar këtë shikoni fotot më poshtë, të cilat ai i ka ndarë edhe në faqen e tij në “Instagram”.

 

grim1 grim2 grim3 grim4 grim5

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here