Ilda Bejleri çmend trajnerin e Italisë

Ilda Bejleri duket se ka bërë sërish të njëjtën gjë.

Si edhe më parë, Ilda e ka trullosur paksa trajnerin e Italisë, Giampiero Ventura pas ndeshjes me Shqipërinë në Shkodër.

Trajneri i Italisë, Giampiero Ventura nuk është mbajtur gjatë intervistës me gazetaren e njohur të Supersport, Ilda Bejleri.

Ai për një moment ka harruar se është në transmetim direkt dhe po intervistohet, duke u përqendruar te trupi i Ildës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here