Ja pse duhet ta vizitoni Dubain, të paktën një herë (VIDEO)

Dubai, qyteti i ëndrrave të gjithë do të donim ta vizitonim të paktë një herë gjatë jetës.

Arkitektura mahnihtëse, ishujt artificial, hoteli me 7 yje, ndërtesa më e lartë në botë e shumë e shumë gjëra të tjera, e bëjnë këtë vend aq të dëshirueshëm dhe tërheqës.

Në vazhdim i’u sjellim një video ku tregohen arsyet se pse të paktën një herë duhet të shkojmë në Dubai./InfoShqip.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here