Ja si e parkoi veturën një mërgimtar nga Zvicra (FOTO)

Mërgimtarët tanë janë bërë objekt akuzash, dhe jo pa të drejtë.

Përveç aksidenteve të shumta që po shkaktojnë në trafik, ata po dëshmojnë çdo ditë e më shumë se jeta në perëndim nuk i ka gdhendur fare, shkruan vizioni.info.

Ky fakt bazohet në mënyrën se si bashkatdhetarët tanë parkojnë veturat.

Më shumë se gjithçka flet fotoja e mëposhtme e cila është bërë në parkingun te Grand Store në Prishtinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here