00:14 - 25 November, 2017

ASH përfundon mbëledhjen ...

Kryesia Qendrore e Aleancës për Shqiptarët mbajti sonte mbledhjen e saj të rregullt t...
17:57 - 24 November, 2017

Zaev: Paga e mjekëve spec...

Deri në fund të mandatit, siç kemi premtuar, mjekët specialistë në Maqedoni do të ken...
15:59 - 24 November, 2017

Polici i Kosovës kap për ...

Seim Jonuzin e njohin të gjithë në Mitrovicë. Madje, e njohin mirë edhe disa reporter...
15:44 - 24 November, 2017

Rritet numri i të sëmuarv...

Javën e kaluar  (prej 13 e deri më 19 nëntor) janë regjistruar 67 raste të të sëmurëv...
15:34 - 24 November, 2017

Maqedonia me 3 nga 10 qyt...

Vetëm 0,4 për qind e buxhetit për vitin 2018 janë ndarë për mbrojtje të mjedisit jetë...
15:20 - 24 November, 2017

Ligji për gjuhët, reagon ...

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni, në diaspore e njohur si LDSHM, me vëmendje...
15:16 - 24 November, 2017

Caktohet masa e paraburgi...

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, Albulena Haxhiu dhe Donika Kadaj-Buju...
14:23 - 24 November, 2017

Arrestohet Albin Kurti dh...

Deputeti i Vetëvendosjes, Albin Kurti është arrestuar nga Policia e Kosovës në bazë t...
14:11 - 24 November, 2017

Sindroma e çuditshme e vo...

Paula është një vogëlushe e cila mund të vdesë çdo herë që bie në gjumë për shkak të ...

Të ngjashme