22:46 - 16 October, 2017

Majmuni nuk kap dot hamburge...

Një majmun i vogël është filmuar duke u përpjekur që të kapë një hamburger gjysmë të ngrënë nga...
21:27 - 16 October, 2017

“Rruga për në ferr”: Vrima m...

Ajo konsiderohet si vrima më e thellë në tokë. Bëhet fjalë për një vrimë të cilën Rusia filloi ...
20:41 - 16 October, 2017

Mos shiko poshtë! “I krisuri...

Një “i krisur” hodhi veten nga skaji i një shkëmbi, veprim i cili paraqitet në pamjet e pabesue...
15:57 - 16 October, 2017

E pabesueshme, Enver Hoxha p...

Ish-kreu i Arkives ne Ministrinë e Brendshme, Kastriot Dervishi, ka publikuar një vendim që hed...
14:42 - 16 October, 2017

Hoxhë Elvis Naçit i vjen gru...

Këtë javë i ftuar si mysafir në emisionin n’Kosovë Show, është hoxha i njohur nga Shqipëria, El...
09:24 - 16 October, 2017

Naçi: Myslimanë, katolikë, o...

Teologu Elvis Naçi fton të gjithë të bashkohen në mënyrë që shqiptaria të ecën përpara. Pas për...
23:19 - 14 October, 2017

Si ta kuptoni se dikush ua k...

Nëse mendoni se telefoni juaj mobil është zona juaj private, është e mundur që të mashtroheni. ...
22:54 - 14 October, 2017

Shenjat se bashkëbiseduesi j...

Çdo person ndonjëherë gënjen, por kur bëhet fjalë për gjëra të rëndësishme të jetës, do të isht...
22:39 - 14 October, 2017

Situatë komike në Kuvend, Ra...

Kryeministri shqiptar Edi Rama sot ka qenë në qendër të vëmendjes pas skenave komike të shkaktu...

Të ngjashme

Në fokus

Këta janë dhjetë tradhëtarët më të këqinj të historisë

Që kur ekziston njerëzimi ekzistojnë edhe tradhëtitë. Në etapa të ndryshme të historisë njihen edhe tradhëti të shkaktuara nga personalitete dhe ndaj perso