15:17 - 22 July, 2017

E lë vajzën e tij me 14 q...

Vogëlushja ishte tepër e lumtur, fatlume dhe e gëzueshme, ndërkaq qentë e kanë ndjeku...
11:08 - 22 July, 2017

Nëse shpërthen Lufta e Tr...

Lufta e Tretë Botërore është diçka që asnjë njeri në botë nuk dëshiron që të ndodh. P...
15:32 - 2 July, 2017

Rrahen keq në mes të rrug...

Shoferi i një kamioni, ka nisur të rrahet me një burrë që besohet se e ka penguar gja...
14:50 - 27 June, 2017

Kali qetëson foshnjën, sh...

Videoja e mëposhtme shfaqe një foshnje e cila në momentin që një kalë fillun e luan m...
14:58 - 21 June, 2017

Tmerrohen pushuesit, pesh...

Pushuesit e nje plazhi ne Alabama SHBA jane tmerruar kur prane tyre ne bregun e detit...
11:06 - 19 June, 2017

Luani është më i fortë? K...

Macet janë kafshët që preferohen nga njerëzit të mbahen brenda ambienteve të tyre fam...
13:59 - 16 June, 2017

E frikshme, krokodili gll...

Pamjet e tmerrshme kanë dalë në dritë duke treguar momentin kur një krokodil mbërthen...
13:02 - 14 June, 2017

Krokodili tërheq gazelën ...

Një krokodil i uritur ka arritur të tërheqë një gazellë të vogël në lum, në mënyrë që...
11:56 - 14 June, 2017

Shikoni çfarë ndodhë nëse...

Shikoni se çfarë mganizmi mbojtës kanë vetuat e gjigandit të veturave Rolls Roys. Në ...

Të ngjashme