10:44 - 19 October, 2017

Pas fitores në Kumanovë a...

Pas fitores së LSDM-së në Kumanovë qysh në rrethin e parë, aktivistët e kësja partie ...
14:58 - 18 October, 2017

Sasia e floririt që po çm...

Më shumë se 4000 astronomë të hënën zbuluan për herë të parë përplasen e dy yjeve neu...
13:03 - 17 October, 2017

Djaloshi 13-vjeçar ndërto...

Luke Thill 13-vjeç nga Shtetet e Bashkuara, filloi vitin e kaluar të ndërtojë një sht...
23:19 - 14 October, 2017

Si ta kuptoni se dikush u...

Nëse mendoni se telefoni juaj mobil është zona juaj private, është e mundur që të mas...
22:54 - 14 October, 2017

Shenjat se bashkëbisedues...

Çdo person ndonjëherë gënjen, por kur bëhet fjalë për gjëra të rëndësishme të jetës, ...
20:37 - 14 October, 2017

Përgaditet byreku më i ma...

Në qytetin e Tuzllës që ndodhet në pjesën qendrore të Bosnjë e Hercegovinës (BeH) ësh...
20:28 - 14 October, 2017

Bëni kujdes! Këto janë 10...

Mikrovala është alternativa më e shpejtë për të gatuar ushqimet. Në fakt detyra e kës...
18:20 - 14 October, 2017

Eksperimenti Rus: Ja çfar...

Qeveria ruse, gjatë fundit të viteve 1940, zgjodhi pesë burrat që u konsideruan si ar...
18:11 - 14 October, 2017

Mos u tensiononi: Kështu ...

Edhe pse rrallë, ndodhë që secili nga ne mund t’i harrojmë çelësat e veturës brenda d...

Të ngjashme

Në fokus

Këta janë dhjetë tradhëtarët më të këqinj të historisë

Që kur ekziston njerëzimi ekzistojnë edhe tradhëtitë. Në etapa të ndryshme të historisë njihen edhe tradhëti të shkaktuara nga personalitete dhe ndaj perso