00:10 - 13 December, 2017

Dijetarët muslimanë thirr...

Rreth 300 dijetarë muslimanë, pjesëtarë të shumë organizatave që veprojnë në rajone t...
22:17 - 12 December, 2017

Putin dhe Erdogan bashkë ...

Presidenti rus Vladimir Putin zgjodhi Ankaranë për të shprehur qartë qëndrimin e tij ...
21:59 - 12 December, 2017

Armatimi amerikan në Siri...

Armët e dhuruara nga SHBA-të për organizatën terroriste PYD/PKK në Siri tani përfundo...
21:51 - 12 December, 2017

Sot filloi zyrtarisht mës...

Ministria e Arsimit kombëtar te Turqisë vitin e kaluar kishte vendosur në programin a...
16:14 - 12 December, 2017

Supertanku i Hitlerit, që...

Kur hapi frontin e luftës edhe në Perëndim, Hitleri urdhëroi inxhinierët dhe ushtarak...
13:15 - 12 December, 2017

Rabini hebre: Jerusalemi ...

Kreu i fraksionit ortodoks hebraik Satmar Hasidic, rabini Aaron Teitelbaum, në një ak...
12:18 - 12 December, 2017

U fsheh në kroskotin e ma...

Një fëmijë 12 vjeçar është fshehur në kroskotin e një makine BMW X5, me qëllim për të...
01:18 - 12 December, 2017

Diplomati austriak jep nj...

Kosova është pranë dështimit dhe shumë e ndarë. Kështu vlerëson diplomati austriak, W...
00:17 - 12 December, 2017

Këta janë hebrenjt që nuk...

Kreu i fraksionit ortodoks hebraik Satmar Hasidic, rabini Aaron Teitelbaum, në një ak...

Të ngjashme

Në fokus

Spitali psikiatrik i quajtur “Koreja e Veriut”! 20 fakte e 10 “arsye” pse përfundon...

Ajo që dimë është se Koreja e Veriut keqtrajton qytetarët e saj. I ngjason Shqipërisë së kohës së diktaturës, ku njerëzit burgoseshin, internoheshin dhe pë