08:42 - 30 March, 2017

Borxhi publik i Maqedonis...

Borxhi publik i Maqedonisë zyrtarisht i kaloi mbi 5 milionë euro. "Javendolg.mk" ka t...
14:37 - 15 February, 2017

Luksemburgu me pagën më t...

Paga më e lartë minimale në BE mbërrin deri në 2 mijë euro në Luksemburg, ndërsa në f...
18:22 - 31 January, 2017

Papunësia në Gjermani në ...

Shkalla e papunësisë së konsoliduar në Gjermani ra në nivel rekord prej 5,9 për qind ...
18:52 - 4 January, 2017

Borxhi i jashtëm i Maqedo...

Për herë të parë në historinë e Maqedonisë, Bruto – borxhi i jashtëm ka arritur 8 mil...
20:03 - 3 January, 2017

Gazprom: Kërkesa evropian...

Kompania shtetërore ruse, “Gazprom” ka thënë se ka dërguar sasi rekorde të gazit përm...
12:29 - 21 November, 2016

Ekonomia botërore pas Trump

“American Brexit”, kështu e kanë quajtur pothuajse të gjithë analistët fitoren e pres...
14:25 - 14 November, 2016

Derivtet e naftës me çmim...

Çmimet e derivateve të naftës nga mesnata do të ulen për tre denarë për litër. Sipas ...
17:41 - 8 November, 2016

Ministri Kuçi bën skandal...

Pas 14 viteve qeverisje, Bashkimi Demokratik për Integrim ka vendosur të kërkojë bara...
12:40 - 8 November, 2016

Qeveria merr borxh të ri ...

Qeveria e Maqedonisë planifikon që sot të merr borxh të ri në vlerë prej 12.1 milion ...

Të ngjashme

Në fokus

АNALIZË: Ku janë paratë buxhetore për gjyqësinë dhe komunat?

Më pak para për pushtetin gjyqësor se sa që është planifikuar. Për një vit – shpenzimet qeveritare janë rritur për 20,1%. Ka mungesë të planeve strategjike