12:36 - 25 March, 2017

Erdogan selam Thaçit për ...

Medie dhe zyrtarë të sigurisë në Serbi janë alarmuar me paralajmërimet për formimin e...
11:00 - 25 March, 2017

Diaspora kërkon të ketë d...

Diaspora e ka të drejtën për vendosje, ka të drejtën të ketë deputetët e saj në Kuven...
10:54 - 25 March, 2017

Jakup Krasniqi tregon ku ...

Në ditën e nisjes së bombardimeve të NATO-s më 24 mars 1999, Jakup Krasniqi, atëherë ...
01:32 - 25 March, 2017

Bill Clinton: Pse dhe si ...

Më 24 mars 1999, filluan sulmet ajrore të NATO-s kundër forcave ushtarake, policore d...
20:20 - 24 March, 2017

Haradinaj: Beteja e Gllog...

19 vjet pas Betejës së Gllogjanit, ish komandanti i UÇK-së, Daut Haradinaj ka thënë s...
19:00 - 24 March, 2017

Pamjet që na bëjnë krenar...

Shqipëria e ka fituar sfidën e parë ndaj Italisë, atë jashtë fushave të lojës. Tifozë...
14:52 - 24 March, 2017

Vuçiq thotë se Kosova dhe...

Absolutisht të gjitha dhe çdo lloj poenash politik jam i gatshëm t`i sakrifikojë për ...
13:11 - 24 March, 2017

18 vjet nga fillimi i sul...

Sot bëhen 18 vjet nga fillimi i sulmeve ajrore të NATO-s kundër caqeve ushtarake e po...
13:04 - 24 March, 2017

Lufta, ja fjalimi i Bill ...

Kanë kaluar 18 vjet që nga koha kur SHBA-të së bashku me aleatët e NATO-s, filluan nd...

Të ngjashme

Në fokus

VMRO-DPMNE dhe Gruevski si u involvuan në Kosovë dhe Shqipëri, ja plani i dhënies s...

Partia VMRO-DPMNE viteve të fundit ka qenë e involvuar në Kosovë dhe Shqipëri, përmes institucioneve të saj diplomatike dhe me misione të caktuara që janë