10:30 - 15 January, 2017

U nda nga jeta Aktori i k...

Mbrëmë u nda nga jeta Aktori i klasit të parë Sefedin Nuredini. Mbledhja komemorative...
09:39 - 13 January, 2017

Ndahet nga jeta legjenda ...

Mbrëmjen e së enjtes është shuar këngëtarja e njohur e muzikës së lehtë shqiptare, An...
19:11 - 31 December, 2016

Buxheti për kulturë në vi...

Buxheti për vitin 2017 i Ministrisë së Kulturës është 4.085.279.000 denarë dhe në kra...
02:22 - 27 December, 2016

E kush nuk e mban mend Gj...

Kush nuk e mban mend Gjinon tek filmi “Përrallë nga e kaluara”? Me shumë siguri të gj...
10:00 - 17 December, 2016

Ndahet nga jeta aktori dh...

Aktori dhe skenaristi i madh, Lazër Filipi është ndarë nga jeta në moshën 95-vjeçare....
00:56 - 13 December, 2016

Ansambli "Karshiaka", me ...

Ansambli i Këngëve dhe Valleve "Karshiaka" si duket nuk ka të ndalur me suksese dhe t...
17:49 - 27 November, 2016

Shfaqja “Darka e Thërrime...

Mbrëmë në Teatrin e fëmijëve në Shkup ( për shkak punimeve tek Teatri shqiptarë ) u s...
01:44 - 5 November, 2016

Këta libra duhen lexuar p...

Më poshtë mund të gjeni një listë të veprave dhe autorëve të veçantë, që secilin lexu...
17:15 - 30 October, 2016

Shpallen fituesit në edic...

Mbrëmë në Qendrën e kulturës në Dibër përfundoi festivali i 15-të,“Teatri Shqiptar në...

Të ngjashme

Në fokus