20:44 - 5 January, 2017

Ardi Klimenta, 4 vjeçari ...

Eshtë një model për të gjithë dhe me një stil i adhuruar nga i madh e i vogël. Ky ësh...
22:37 - 21 September, 2016

Parukieri i Kate Middleto...

Është padyshim një nga femrat që tërheq vëmendjen në çdo dalje të saj. Komentet janë ...
04:19 - 1 August, 2016

E gjelbra e këndshme roma...

Nëse dëshironi të jeni në trend këtë sezon dhe të dukeni romantike dhe elegante, vish...
04:17 - 1 August, 2016

Trendet e modës që janë “...

Tashmë kemi filluar ta shijojmë pranverën, në të cilën nuk po mungojnë as ditët e zym...
04:11 - 1 August, 2016

Veshje për punë të inspir...

Kush thotë që nuk mund të visheni me ngjyra në zyrë? Përdorni disa ngjyrave të guxims...
03:50 - 1 August, 2016

Si ta bartni këmishën në ...

Duke pasur parasysh që këtë sezon këmishët klasike janë bërë shumë të popullarizuara,...

Të ngjashme

Në fokus