09:05 - 13 March, 2017

Tregim, për ta shkatërrua...

Kinezët e lashtë, duke dashur të jetojnë në paqe, vendosën të ndërtojnë murin kinez, ...
08:16 - 9 March, 2017

Tregimi mbi nënën e 2 jet...

Ajo ishte një grua e ve, nënë jetimësh, nuk kishte ndihmës dhe përkrahës tjetër përve...
08:25 - 12 February, 2017

Tregimi mbi babain që i i...

Tregohet se një i parë fisi dhe një burrë i moçëm kishte katër fëmijë. Duke ndjerë se...
07:36 - 6 February, 2017

Tregimi mbi mbretin e ash...

Ai ishte një mbret i egër dhe bënte zullume të shumta, saqë të gjithë uronin të vdesë...
08:18 - 27 January, 2017

Fjala e mirë si pema e mi...

Nga rrëfenjat, thuhet se perandori pers Anshurvan, në kohën e të cilit pati lindur pr...
04:40 - 23 January, 2017

Biseda mes Lukmanit të ur...

Nje ditë, mes Lukmanit të urtë dhe të birit u zhvillua kjo bisedë: I biri e pyeti: O ...
08:05 - 12 January, 2017

Fëmija që dëshironte të b...

Mësuesja kërkoi nga nxënësit e klasës të një shkollë fillore, që të shkruanin një tem...
08:55 - 9 January, 2017

Gruaja e mençur që rruajt...

Ndodhi një mosmarrëveshje mes dy bashkëshortëve dhe gruaja u ul duke qarë. Në këto ça...
09:12 - 1 January, 2017

Burri që deshi të shesë s...

Një burrë, deshi të shesë shtëpinë e tij, me qëllim që të transferohet në një shtëpi ...

Të ngjashme

Në Fokus

Tregimi mbi babain që i ishte afruar vdekja dhe si ua ndau trashëgiminë 4 djemve të...

Tregohet se një i parë fisi dhe një burrë i moçëm kishte katër fëmijë. Duke ndjerë se ishte afruar goxha me vdekjen, babai i kërkoi shërbëtorit që ti sjell