06:32 - 25 June, 2017

Falet namazi i Fitër Bajr...

Xhamia e Këllnit të Gjermanisë është Xhamia më e madhe dhe ndoshta më e bukur në Evro...
05:55 - 25 June, 2017

Urime festa e Fitër Bajramit

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë Fitër Bajramin. Kjo festë e shejntë për Mu...
12:16 - 17 June, 2017

Në kërkim të natës së Kad...

Nga transmetimet e sakta të disa haditheve thuhet se myslimani duhet ta kërkojë natën...
15:42 - 14 June, 2017

Njeriu vdes në sexhde në ...

Një njeri dje ka vdekur në një Xhami të kryeqytetit të Indonezisë Xhakarta. Në një vi...
11:45 - 11 June, 2017

Fituesi i Nobelit, japone...

Shkencëtari japonez Joshinori Ohsumi, ka zbuluar programin e quajtur Otofazhoni, i ci...
21:22 - 10 June, 2017

Ramazani, rast për të për...

Agjërimi është shkolla më e mirë e ngritjes së moralit; njëherësh, mundësi për ta heq...
10:14 - 10 June, 2017

Agjërimi përtej urisë dhe...

Feja islame është rrugë e cila i jep gjallëri dhe freski jetës, është rrugë e ndriçim...
20:15 - 5 June, 2017

Tregimi rrënqethës si u b...

Ju kisha lutur që ta lexoni me vëmendje dhe ta shpërndani. Ja pse ishte i veçant Hoxh...
11:28 - 31 May, 2017

Agjërimi nuk është thjesh...

“Kush nuk i lë fjalët e kota dhe veprimet sipas tyre, atëherë Allahu (xh. sh.) nuk ka...

Të ngjashme