20:11 - 13 November, 2017

Vjen sinjali i parë, lajm...

Katër vite kanë kaluar nga aksidenti fatal i Michael Schumacher në alpe dhe familja e...
10:05 - 9 October, 2017

Edhe një lajm i keq prej ...

Michael Schumacher mbetet një ndër legjendat e gjalla të botës së garave të Formula 1...
09:32 - 17 January, 2017

Schumacher në rrezik për ...

Gjendja shëndetësore e Michael Schumacher dhe zhdukja e tij nga sytë e opinionit publ...
11:38 - 19 September, 2016

Schumacher nuk mund të ec...

Lajme të këqija nga shëndeti i legjendës së Formula 1, Michael Schumacher. Avokati pe...
02:52 - 1 August, 2016

Hamilton fiton edhe në Gj...

Gara për Çmimin e Madh të Gjermanisë, e zhvilluar në pistën e Hockenheim, ka parë tri...

Të ngjashme

Në fokus