14:56 - 18 October, 2017

Rregullat e lidhjeve të d...

Ballina LifeStyle Rregullat e lidhjeve të dashurisë që nuk mund t’i thyeni libri i da...
11:18 - 18 October, 2017

Mënyra si flini me partne...

A flini me partnerin tuaj të kapur së bashku, të puthitur si dy lugë, apo njëri është...
22:29 - 12 October, 2017

Ja katër gjërat që gratë ...

Martesën e bëjnë partnerët të cilët janë të gatshëm për kompromis dhe përshtatje. Për...
22:21 - 12 October, 2017

Besoni apo jo, ky është t...

Çka do që të kishit thënë ju, hulumtimi e ka treguar këtë rezultat. Nuk është e thënë...
20:21 - 9 October, 2017

Çfarë është dashuria? Më ...

Ne të gjithë e kemi ndjerë atë në një periudhë të jetës tonë. Poetët shkruajnë mbi të...
22:51 - 2 October, 2017

Katër shenjat që tregojnë...

Të gjithë e dimë se ndonjëherë “JO” do të thotë “PO”, dhe ndonjëherë “JO” mund të ket...
11:20 - 29 September, 2017

4 gjërat që duhet të bëni...

1. Analizojeni situatën Vajza tjetër mund të fillojë flirtimin me të dashurin tuaj, p...
11:26 - 12 September, 2017

Çfarë duhet të dini për f...

Flirti është art, por jo një e lehtë për t’u kuptuar nga të gjithë. Kështu që është m...
16:04 - 8 September, 2017

Pesë gjëra që çdo grua i ...

Meshkujt kanë tendencën të harrojnë se ka diçka të gabuar që bëjnë, apo u mungon ajo ...

Të ngjashme