23:20 - 18 April, 2017

Për çdo orë që vraponi, j...

Studimet e fundit kanë treguar se vrapimi jo vetëm që është i mahnitshëm për ta mbajt...
23:47 - 16 April, 2017

Përdori vetëm këta tre pë...

Humbja e peshës është një temë aktuale këto ditë. Kjo për shkak se për shumicën është...
17:54 - 9 April, 2017

LIMON-DIETA që deri sot n...

Dieta bizare me limon nga ju nuk kërkon kurrfarë ndryshimesh drastike jetësore dhe e ...
16:59 - 9 April, 2017

Shikoni se si u transform...

Edhe pse e re në moshë kjo vajzë kishte mbi 320 kilogramë. Falë përkushtimit të saj p...
17:58 - 2 April, 2017

Kjo është mënyra më e mir...

Shkencëtarët në Kanada besojnë se kanë gjetur formulën e përsosur për meshkujt që të ...
16:08 - 27 March, 2017

Me këtë meny javore humbn...

Vaktet e mëposhtme janë të përcaktuara rigorozisht nga Paola Lovisetti, ekspertja e u...
17:46 - 25 March, 2017

Ushtrime të lehta për tru...

Të paguash shumë të majme parash për palestër nuk është e vetmja mënyrë për të pasur ...
18:19 - 19 March, 2017

70 vjeçarja e dëshmon se ...

Kjo 70 vjeçare të lë me gojë hapur. Është e vështirë të mendosh që ajo ka këtë moshë ...
14:34 - 12 March, 2017

Pse hamë kur jemi nervozë

Truri i njeriut për të gjitha proceset që realizon ka nevojë për shumë energji, ashtu...

Të ngjashme

Në fokus