15:44 - 18 October, 2017

Dentisti asnjëherë se tre...

Sëmundjet e mishit të dhëmbëve janë sëmundje shumë të përhapura gjithkund në botë. Kë...
23:29 - 17 October, 2017

Dr. Sebi – njeriu i cili ...

Gjatë 28 vjetëve dr. Sebi me sukses ka shëruar sëmundjet të cilat mjekësia perëndimor...
13:42 - 17 October, 2017

Përse mostra e gjakut mer...

E keni bërë ndonjëherë këtë pyetje përse gjithmonë na “therin” mu këtë gisht? Kur jap...
10:49 - 17 October, 2017

4 mënyra natyrale për të ...

Për të pasur dhëmbë të bardhë ekzistojnë mënyra të ndryshme dhe për më tepër ne mund ...
23:50 - 14 October, 2017

Ky është regjimi ushqimor...

Diagnostikimi i hershëm dhe trajtimi janë rruga e duhur për të fituar ndaj betejës me...
16:40 - 14 October, 2017

Si të eleminoni puçrat që...

Puçrrat që krijohen pas rruajtjes janë gjithmonë shumë irrituese. Ato ndodhin kur pas...
16:46 - 13 October, 2017

Pija “magjike” me 4 përbë...

Të gjithë janë të njohur me rreziqet që vijnë nga pirja e duhanit, e sërish vazhdojnë...
19:22 - 12 October, 2017

Mjekët i dhanë 2-3 muaj j...

Ky është rrëfimi për një person që kishte hapur zemrën për të folur rreth sëmundjes s...
11:53 - 12 October, 2017

Fryti i kaltër, më i fort...

Nëna natyrë vërtet ka menduar për gjithçka e kështu ka dërguar edhe boronicën, që shi...

Të ngjashme

Në fokus