18:08 - 25 February, 2017

Kjo Porsche e re kapë 100...

Me një dalje të kombinuar prej 671 kuaj-fuqi nga motori V8 dhe ai elektrik, modeli i ...
20:25 - 13 February, 2017

Njihuni me makinën e parë...

Prodhuesi i automjeteve fluturuese PAL-V filloi këtë javë zyrtarisht shitjen e modele...
22:10 - 7 February, 2017

Kur përplaset një makinë ...

Euro NCAP ka simuluar ndeshjen e shumë veturave në 20 vitet e fundit, në mënyrë që të...
10:11 - 7 February, 2017

Bleu Mercedesin e prishur...

Një djalë i ri kreativ nga Shtetet e Bashkuara, kishte blerë një veturë të tipit Merc...
10:09 - 7 February, 2017

Bleu Mercedesin e prishur...

Një djalë i ri kreativ nga Shtetet e Bashkuara, kishte blerë një veturë të tipit Merc...
22:33 - 6 February, 2017

Fotografi të modelit më t...

Modeli i parë i sapolansuar M Performance 7 Series është modeli më i shtrenjtë i BMW-...
19:12 - 5 February, 2017

Se shpejti makina e parë ...

Nxitur nga përparimet e teknologjisë dhe kërkesës për alternativa në qytetet e mbushu...
02:15 - 4 February, 2017

Kjo u zgjodh makina më e ...

Renault Trezor Fiton çmimin prestigjioz në industrinë automobilistike si koncept vetu...
00:49 - 31 January, 2017

Edhe një lajm i keq nga V...

Prodhuesi gjerman i automjeteve Volkswagen, thuhet se do të tërheqë rreth 600 mijë au...

Të ngjashme

Në fokus