00:08 - 9 October, 2017

Punonjësit të hotelit i d...

Është publikuar momenti i tmerrshëm kur një person rrotullohet çmendurisht nëpër tokë...
21:20 - 6 October, 2017

Shpërthen bateria e iPhon...

Probleme për iPhone 8 Plus. Rreth 12 smartphonë janë fryrë dhe kanë deformuar ekranin...
17:42 - 5 October, 2017

Vetëm për 5 minuta, krijo...

Një version i ri i baterive të celularëve mund të karikojë 10-20 herë më shpejt se pë...
13:36 - 4 October, 2017

Historia e evoluimit të t...

Asnjë pajisje tjetër nuk po njeh zhvillimin dhe rëndësinë që po njeh telefoni celular...
22:14 - 15 September, 2017

Ky iPhone X prej ari kush...

Një version i ri i Iphone X është hedhur në treg nga Apple. Dizajnerët kanë krijuar c...
12:34 - 13 September, 2017

Apple prezanton “iPhone X...

Një dekadë pas “iPhone”-t të parë, “Apple” ka prezantuar aparatin e saj të ri. Kompan...
13:16 - 5 September, 2017

6 sekrete si të dalloni p...

Markat kryesore kanë shumë kopjime, dhe ndonjëherë ato të rremet janë bërë kaq mirë s...
16:00 - 20 August, 2017

Vetëm në këtë vend të bot...

Iphone është telefoni më i shitur në botë dhe konsiderohet si një nga tenologjitë më ...
08:52 - 16 August, 2017

Samsung Galaxy bie nga ae...

Një telefon i mençur ka shpëtuar mrekullisht pasi ka rënë nga një lartësi prej mbi 30...

Të ngjashme

Në fokus