Këto janë 4 rregullat që nuk duhet t’i thyeni në marrëdhënien tuaj

1.Ju nuk mund të detyroni dikë t’ju dojë
Ju mund të jeni shumë të dashuruar, por partneri/partnerja juaj nuk ndjen të njejtën gjë. Nuk mund të mbani një marrëdhënie pa dashuri.

2.Nëse të duan, do e ndjesh
Ndonjëherë gënjejmë veten tonë se na duan. Nëse dikush ju do, me siguri ju do të ndjeni dashurinë e tyre, me veprime dhe fjalët e ëmbla që do ju motivojnë.

3.Fillimisht duajeni veten tuaj, më pas të tjerët
Pa dashur veten tuaj nuk mund të doni askënd tjetër. Vlerësoni atë që jeni ju, dhe mos u ndieni asnjëherë inferiore ndaj askujt.

4.Mos mbaj pranë vetes dikë që i ka mbaruar dashuria për ty
Ndonjëherë ndodh që jemi shumë të dashuruar por me kalimin e kohës, ose për shkak të disa gabimeve, shuhet dashuria që kemi për partneren /partnerin. Nëse ju ndjeni akoma, por ai/ajo nuk ju do më, mos u mundoni ta mbani pranë vetes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here