Luftë epike mes një pitoni dhe një lakuriqi të madh nate (VIDEO)

Pitoni dhe lakuriqi ishin në luftë deri në vdekje që pati një kthesë të habitshme.

Video e luftës se të ashtuquajturës dhelpër fluturuese dhe gjarpërit të madh, të regjistruar në gjunglën australiane, tregon vetëmbrojtjen mbresëlënëse të lakuriqit i cili arriti që t’i shpëtojë shtrëngimit vdekjeprurës, raporton Daily Mail.

Është interesante se gjarpri nuk e ndoqi më tej prenë e tij dhe u tërhoq pa probleme.Dhelprat fluturuese mund të gjenden në të gjithë Australinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here