Mbështetje nga të gjitha anët për Taravarin

Kanosje JO!

Jam qytetar i Gostivarit, kam kryer shkencat politike. E njoh mirë ktë lëmij. Mbaj disa biznese të vogla private, në RM dhe jasht vendit, kryesisht favorizoj Dr.Arben Taravari për kryetar komune edhe pse ai ka kapacitet më të lart udhëheqjeje të cilido institucion privat apo shtetror, Prioriteti im si qytetar i Gostivarit është që vendi im të mer frym lirshëm dhe mos bien pre e frikës që ju imponohen nga njerëz të ndryshëm, me keqardhje e them, se ky fenomen ndodh sot në Gostivar, anemban shohim policinë duke punuar intenzivish si asnjëher më parë, si çdo herë diktatori aktual premton shum dhe sillet si demokrat përkundrazi ai dhe grupi i tij punojn në menyrë inderekte në çdo familje të mbjellin frikë!

Bëj apel te të gjith qytetarët të vetëdijsohen dhe mos frikohen, Bejta është thjejsht një njeri asgjë më tepër! Mos u frikësoni në pronë ajo është e juaja dhe smundet me ua mar kush, femijët tuaj janë më të vlefshëm se kryetari, mos i përcillni fëmijët në perëndim ato vendin e kanë te kjo tokë që i lindi, ndërsa kanosjet që i bëni ndaj meje nuk ma lëvizin qerpikun, deklaroj publikisht se edhe tërë pasurinë time e flijoj për çlirimin dhe kthimin e rinisë nga perëndimi në vend të vet.

Shkruan Sedat Ajdari (i diplomuar në shkencat politike

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here