Ndryshimi i pabesueshëm i qyteteve më të njohura në botë

Duket se koha po vrapon çdo herë e më shpejt çdo vit.
Dhe çdo herë e më shumë po ndryshojnë gjërat në vendet ku jetojmë – së bashku me botën përreth nesh e cila evoluon aq shpejt sa që na lë të habitur.

Në fotografitë që do t’i gjeni më poshtë ju do t’i shihni disa prej qyteteve më të mëdha në botë, të cilat dukeshin krejtësisht ndryshe vetëm disa vite më parë, transmeton Gazeta Express.

Shikoni ato!

Singapori: 1960 vs tani

singapor

Hong Kongu: 1960 vs tani

hongkong

Fortaleza, Brazil: 1980 vs tani

brazil

Shangai, Kinë: 1990 vs tani

shangai

Toronto, Kanada: 1930 vs tani

kanada

Seul, Koreja e Jugut: 1950 vs tani

kore

Nairobi, Kenia: 1960 vs tani

kenia

Pekin, Kinë: 1940 vs tani

pekin

Melburn, Australi: 1920 vs tani

australi

Dubai: 1980 vs tani

dubai

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here