Rregullat e lidhjeve të dashurisë që nuk mund t’i thyeni

Ballina LifeStyle Rregullat e lidhjeve të dashurisë që nuk mund t’i thyeni
libri i dashurise
Rregullat e lidhjeve të dashurisë që nuk mund t’i thyeni
18.10.2017 – 14:030PËLQE
Jeta do të ishte shumë më pak problematike nëse do të kishim dikë që do të na tregonte se çfarë të bëjmë në situata të vështira.

Ekzistojnë disa sekrete të cilat ju ndihmojnë që të keni një marrëdhënie të harmonishme dhe afatgjate.

Shikoni më poshtë disa nga këto sekrete:

Ju nuk mund të detyroni dikë që të ju dojë

Nëse dikush ju do ju e ndjeni atë gjë

Para se ta doni dikë tjetër duhet ta duani veten

Mos iu ktheni dashurisë së vjetër

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here