Sekreti i “pisët” i varëses më trendi të momentit (FOTO)

Nëse ka bizhuteri e cila është më trendi në këto kohë padyshim që janë vareset e zeza rreth qafës.

Ato kanë qenë në modë para shumë kohësh por kohët e fundit janë rikthyer edhe më fuqishëm me modele dhe forma të ndryshme.

Të quajtura ndryshe “Chokers” kanë një histori që pak e dinë dhe që ndoshta mund të ndikojë në shijen e shumë vajzave që posedojnë këtë lloj varësje.

Kjo varëse sipas një postimi në Instagram nga faqja “10 Curiosita” mbahej nga prostitutat e shekullit 19-të dhe përdorej pikërisht për t’i identifikuar ato.

Pas këtij postimi shumë vajza kanë komentuar që nuk do i përdorin më këto “Chokers” ndërsa djemtë kanë gjetur një motiv për të vënë vajzat në lojë.

choker1 choker3 choker4 choker5 choker6 choker7