SHKA “Shqiponja” fitues i dy çmimeve në festivalin folklorik “I Këndojmë Lirisë ” (FOTO)

Shoqëria Kulturo-Artistike “SHQIPONJA” Shkup , në festivalin folklorik “I KËNDOJMË LIRISË” arriti të jetë fitues i dy çmimeve :

ZËRI MË I MIRË I FESTIVALIT Selajdin Miftari dhe

VENDI I TRETË.

Në këtë Festival morën pjesë gjithësej 31 ansamble garuese.

Gjithashtu ju përkujtojmë se ky vit ka filluar me cmime të shumta për Shoqërinë Kulturore Artistike “Shqiponja”./InfoShqip.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here