SHKA “SHQIPONJA” triumfojnë në Festivalin Kombëtar Folklorik “PLAKU” 2017 (FOTO/VIDEO)

Për SH.K.A. SHQIPONJA – SARAJ sukseset nuk kanë të ndalur , pas realizimit të Festivalit Ndërkombëtar ” SHKUPI FOLK FEST” 2017 SHQIPONJAT filluan menjëher me pjasmarjen në aktivitetet kulturore duke aritur që të marin çmimin më të madh të një Festivali.

Me datë 26-05-2017 SHKA “SHQIPONJA” aritën që të jenë fitues të çmimit më të madh të Festivalit Kombëtar Folklorik “PLAKU 2017” i cili u mbajt në Komoran të Republikës së Kosovës.

Ky Festival u organizua për nderë ditëlindjes së heroit kombëtar, XHELADIN GASHI KOMANDANT PLAKU.

Në vazhdim ju sjellim foto nga Festivali i mbrëmshëm dhe atmosfera festive/InfoShqip.com

Cmimi qe ju dhurua SHKA “SHQIPONJAT”
SHKA “SHQIPONJAT” duke festuar pas marrjes se cmimit kryesor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here