Shpëtim për vozitësit, ja si ta largoni akullin nga xhami i veturës për disa sekonda (VIDEO)

Akulli i mërzitshëm në xhamin e veturave tuaja mund të bëhet një “histori e së shkuarës” me ndihmën e kësaj metode të shpejtë dhe të thjeshtë.

Dhe për ta bërë këtë, krejt çfarë iu duhet është një shishe plastike, e mbushur me 2/3 alkool, 1/3 ujë, si dhe një lugë shampon të enëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here