Super shpikja e Samsung që mund të shpëtojë jetën e miliona njerëzve (VIDEO)

Samsung ka sjellur një teknologji të avancuar e cila do të ndihmojë në sigurinë e transportit dhe makinave.

Çdo shofer ka hasur në një situatë ku është dashur të tejkalojnë një kamion para tyre, dhe zakonisht kamionët dhe mjetet tjera të mëdha e bllokojnë pamjen e rrugës përpara, duke e bërë tejkalimin ekstrem të rrezikshëm.

Për këtë kanë menduar fatmirësisht, inxhinierët e Samsung, sipas tyre ky problem zgjidhet, nëse instalohen kamera dhe ekrane në pjesën e pasme të kamionëve.

Kjo teknologji ua mundëson shoferëve prapa kamionëve të kenë pamje të plotë të trafikut përpara kamionit, duke i siguruar ata që tejkalimi i tyre mund të jetë i sigurt, apo i rrezikshëm.

“Safet Trucks” do të kenë kamera që punojnë me ËiFi, dhe sipas Samsung, testimet e kësaj teknologjie kanë qenë shumë të suksesshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here