Të gjithë duan buzë si Kylie Jenner, por shikoni si i janë bërë (FOTO)

Motra e vogël e Kim Kardashian, Kylie Jenner, i ka frymëzuar dhe nxitur vajzat e reja në gjithë botën për një trend bizar.
Në rrjetet sociale ka filluar sfida #KylieJennerLipChallenge, me ç’rast vajzat në mënyra të ndryshme përpiqen të zmadhojnë vëllimin e buzëve.

17-vjeçarja Kylie në kohët e fundit gjithnjë e më shumë po tërheq vëmendjen e fanseve, të cilat duan të duken si ajo.

Më së shumti kanë tërhequr vëmendjen buzët e saj që në disa muajt e fundit janë rritur në mënyrë “misterioze”.

Jenner ka mohuar t’i jetë nënshtruar ndërhyrjes kirurgjike duke thënë se është fjala “për një mënyrë të veçantë të vënies së makijazhit”.

Sidoqoftë, është e qartë se buzët e saja janë rezultat i intervenimit të kirurgut plastik.

kyliekylie-lips  kylies-lips

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here