Të rinjtë shqiptarë bëjnë për spital dy çifte, kërkuan cigare dhe ata nuk kishin

A keni një cigare?” “Jo, ne nuk pimë.” Kaq ka mjaftuar dhe tre të rinj shqiptarë të sulmonin dy çifte. Incidenti ka ndodhur në via San Paolino, në Piazza, ku dy çiftet e rritur të cilët po ktheheshin nga një mbrëmje në qytetin e vjetër të cilët janë shkëmbyer në rrugë me tre djem të panjohur për ta.

Ata u kanë ngjalluar si fillim dyshime, u kanë kërkuar një cigare dhe pas përgjigjej negative, ata filluan me agresivitet që të qëllonin nda çifteve. Ata që u ballafaquan me të rinjtë dhe ishin një 57 vjeçar nga Empoli, dhe 46 vjeçar nga Capannori, të cilët u përballën me zemërimin e djemve.

Në sy ta grave të tyre të frikësuara 57 vjeçar nga Empoli, nuk lëvizi nga vendi, duke u përballur me grushtet dhe shkelmat e të rinjve, por dhe miku i tij nga Capannori, mbajti një qëndrim edhe pse u godit nga të rinjtë.

Pas këtyre skenave djemtë i lanë viktimat në terren dhe janë larguar në drejtim të Piazzale Verdi.

Të dy çiftet arritën që të telefononin ne numrin 112, ku përveç policisë ka arritur dhe ambulanca që dërgoi dy burrat në dhomë e urgjencës në spital në Luça ku dhe do të bëjnë denoncimin. /Noa.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here