Nën udhëheqjen e Islamit edhe ju edhe besimi juaj kishit liri dhe të drejta, sot kërkoni ndalimin e Kur’anit

Ylldrit BOMOVA

Nisma e disa personaliteteve në Francë për të hequr disa pjese nga libri i shenjtë i Islamit Kur’ani është veprimi më i ulët që tentohet të behet në dëm të fesë e cila ka dëshmuar tolerancë dhe respekt të madh për shenjtërinë dhe fetë e tyre.

Qindra vite nën udhëheqjen e myslimanëve nga Spanja deri në skajet lindore nuk u prekën e nuk u rrënuan as kishat, as të krishterët, as izraelitët, as simbolet e tyre dhe as shenjtëritë e tyre, ky është islami i vërtetë dhe këto janë vlerat e vërteta të dëshmuara që para mesjetës, ato që dëgjojmë sot janë versioni perëndimor i ISIS-it

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here