Paskal Milo : Nëna e Skenderbeut ka qenë sllave ashtu siç kanë qenë emrat e fëmijëve të Gjergj Kastriotit po me origjine sllave

Politikani dhe historiani Paskal Milo në një dëbat televiziv duke debatuar për njërën ndër figurat më të mëdha shqiptare Gjergj Kastrioti Skenderbeu ka thënë se duhet ta zbresim Skenderbeun cfarë ka qenë në të vërtetë.Ai ka thënë se nëna e Skenderbeut ka qenë sllave , pse duhet të iritohemi, përse duhet të na vijë keq?!.Ai ka thënë se Skënderbeu ka lindur ortodoks transmeton Faktiditor.ch.

Ai është ndalur edhe te fragmente tjera lidhur me këtë figurë duke përmendur fakte tjera se emrat e fëmijëve të Gjergj Kastriotit janë me origjine sllave .

Nëse duam ta zbresim Skendereun me këmbë në tokë duhet ti themi disa gjëra që i kanë thënë historianë me kohë e me shekuj .

Skenderbeu sipas Milos ka thënë se është luftëtarë për mbrojtjen e krishterimit./Faktiditor.ch/.
Ndiqeni videon më poshte

Prof.Dr.Paskal Milo për Gjergj Kastriotin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here