21:39 - 8 December, 2017

Historia e Xhamisë el-Aksa n...

Gjuhësisht, El-Aksa do të thotë “e largët” ndërsa ka opinione të ndryshme përsa i përket asaj s...
21:20 - 8 December, 2017

Shkencëtarët i përulen Zotit...

Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me anë të grimcave teorike, k...
18:48 - 8 December, 2017

Zbulohet për herë të parë am...

Djali i diktatorit Enver Hoxha, Sokol Hoxha ka zbuluar disa detaje të pathëna për parë për ish-...
18:36 - 8 December, 2017

Ky është flamuri me të cilin...

Arkivoli i Ismail Qemalit u mbulua me flamurin kuq e zi. Kjo u arrit me vështirësi për shkak të...
17:21 - 8 December, 2017

Ngjitja e pemës 5 mijë herë ...

Zakonisht kujtojmë fjalën "disiplinë" kur flasim për ushtrinë ose forcat ushtarake të çdo vendi...
14:41 - 8 December, 2017

A është kjo stjuardesa më e ...

"Top SteWardesses" është shndërruar në një nga faqet më popullore të rrjeteve sociale Instagram...
12:23 - 8 December, 2017

Historia e rrallë e pilotit ...

Piloti grek 23-vjeçar Nikos Akrivojanis, i cili u ul me avionin e tij afër qytetit të Sarandës ...
11:18 - 8 December, 2017

Gratë e familjes së Bajram C...

Nuk flitet shumë për të, por ajo ka pasur një jetë me vuajtje e me gëzime, një fazë vuajtjesh e...
18:12 - 7 December, 2017

Burri nga Kaçaniku që la duh...

Dihet botërisht se duhani dëmton seriozisht shëndetin e njeriut, por jo vetëm. Përpos që rrezik...

Të ngjashme

Në fokus

Këta janë dhjetë tradhëtarët më të këqinj të historisë

Që kur ekziston njerëzimi ekzistojnë edhe tradhëtitë. Në etapa të ndryshme të historisë njihen edhe tradhëti të shkaktuara nga personalitete dhe ndaj perso