Ballina Magazina

Magazina

10:05 / 20.04.21

Ditën e sotme është festë në shtëpinë e Miriamit dhe Albanit pasi ky i fundit mbush 39-vjeç. Dhe sigurisht që festën e vërtetë e sjellin edhe dy të vegjëlit e shtëpisë, Duam dhe Ameli. “Mëngjesi më i ëmbël për mua. Gëzuar ditëlindjen babi më i mirë në botë. Do t....

Info Shqip: Ndjekësi i vuri në pah strijat, por Lei Kraja di t’ja mbyllë gojën (FOTO)

Ndjekësi i vuri në pah strijat, por Lei Kraja di t’ja mby...

Info Shqip: Learta po e rrit vajzën me gjëra luksoze, shikoni çantën super të shtrenjtë të Matinës

Learta po e rrit vajzën me gjëra luksoze, shikoni çantën ...

Info Shqip: Antonela mbyllet duke qarë në tualet pas ofendimeve që i bëri Blerimi

Antonela mbyllet duke qarë në tualet pas ofendimeve që i ...

Showbiz më shumë
Modë më shumë
Trend më shumë