Këto kombinime ngjyrash përshtaten më së miri: Falë tyre, çdo stil duket jashtëzakonisht i shtrenjtë

Me rastin e krijimit të stilit, zgjedhja e ngjyrave është shumë e rëndësishme. Nëse i kombinoni në mënyrën e duhur, secili kombinim i modës do të duket jashtëzakonisht i shtrenjtë.

Ndonjëherë është vërtet e vështirë të gjenden nuanca komplementare, të cilat përshtaten bukur, prandaj kemi dëgjuar këshillat e ekspertëve të famshëm të modës.

Qe se çfarë thonë ata, cilat ngjyra përshtaten më së miri:

Ngjyrat rozë dhe e kuqja

Përfundimisht është zgjedhje e qëlluar për ato dama të cilat dëshirojnë të jenë mbresëlënëse.

E verdha e zjarrtë dhe e kaltra e çelët

Këto dy ngjyra japin përshtypjen e femrës së suksesshme dhe të fuqishme dhe janë zgjedhje e mirë për shumë raste.

E kuqja dhe krem

Nuk janë shumë të ekspozueshme, por me siguri do të japin përshtypje të femrës shumë të aftë e cila di mirë çfarë dëshiron dhe si ta realizojë dëshirën e saj.

Ngjyra bezhë dhe e bardha

Këto nuanca të buta duken tepër të mira kur kombinohen në një stil. Këtu fjalët nuk janë të nevojshme, shikoni fotografitë dhe binduni edhe vetë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu