Dashuria

Informacione të ndryshme për dashurinë, poezi dashurie.

Burri do t’ju tradhtojë, edhe pse keni martesë të lumtur: Ja përse

Këto fakte për tradhtinë deri tani nuk i keni ditur, e po tani duhet patjetër t’i mësoni Mashtruesit mund të kenë lidhje të lumtur bashkëshortore Nuk është e vërtetë vetëm që ata të cilët tradhtojnë kanë...

Nëse nuk keni këto 3 gjëra bazë në marrëdhënien tuaj, mos mendoni për martesë

Martesa është një hap i zakonshëm në shumë marrëdhënie, por fatkeqësisht shumë martesa ende përfundojnë me divorc. Për të parandaluar ngjarje të padëshiruara, para dasmës, sigurohuni që marrëdhënia juaj të ketë tre bazat e...

Burrat qëndrojnë të martuar për gjithë jetën vetëm nëse gruaja i plotëson këto dy...

Kur flasim për martesën, jetëgjatësia e saj më së shpeshti i atribuohet dashurisë. Psikologu i njohur, Mihail Labkovski, thotë se dashuria zakonisht përfundon në një moment edhe në martesat më të lumtura, por se...

Kjo është gjëja që tërheq më shumë një burrë dhe një grua te njëri-tjetri

Njerëzit me erëra të ngjashme trupore kanë më shumë gjasa të tërhiqen nga njerëzit, sipas një studimi të ri të publikuar në Physiology & Behavior. Në hulumtimin e kryer në Skoci, 30 çifte heteroseksuale...

Nëse martoheni në këtë moshë keni më shumë shanse të divorcoheni

Studimet kanë treguar se koha në të cilën martoheni mund të përcaktojë shumë nëse do të divorcoheni. Ndërsa kur një çift do të martohet nuk përcakton nëse ata do të jenë të lumtur apo...

Dy fjalët që zvogëlojnë intensitetin e çdo grindjeje, sipas ekspertëve

Unë mendoj se të gjithë tani mund të pranojmë se problemi me grindjet dhe grindjet është se ato nuk funksionojnë. Sigurisht, nuk flitet për diskutime të shëndetshme, ku ka dialog, ka respekt nga bashkëbiseduesit...

9 arsye pse çiftet që bashkëjetojnë para se të martohen, kanë marrëdhënie më të...

Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë çifte vendosin të bashkëjetojnë përpara se të martohen. Edhe pse ky vendim dikur konsiderohej tabu, sot po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm. Ka disa arsye pse...

Shkrimi më i bukur romantik i Charles Bukowski-t: Ajo ishte totalisht e çmendur, por...

Charles Bukowski ka shkruar romane, tregime dhe poezi për një total prej mbi 60 veprash. Përmbajtja e veprave të tij i përket më tepër jetës personale, varësisë me alkoolin dhe marrëdhënieve me personat e...

Si ta kuptoni që zemra juaj s’e do më këtë lidhje

Të ndjesh që nuk ndjen më për partnerin është e frikshme, aq më tepër nëse keni qenë bashkë prej shumë kohësh Gjithsesi në fund të ditës është e rëndësishme të jemi të vërtet me veten,...

Nëse po kaloni krizë në çift, mos e mendoni ndarjen pa provuar këtë opsion

Ndarjet s’janë kurrë të thjeshta, mbi të gjitha nëse bëhet fjalë për një marrëdhënie të gjatë, mund të bëhet një rrëmujë e madhe Nëse po kaloni një krizë me partnerin, mos konsideroni gjithnjë ndarjen për...

Lajmet e fundit