.. C
 
 
20.08.2018
Ballina Lajme

Lajme

Ende nuk dihet se sa administratorë do të shkojnë nga Maqedonia në diasporë për të zbatuar procesin e referendumit. Ministri i Diasporës, Edmond Ademi, thotë se disa përfaqësi diplomatike kanë mjaftueshëm administratorë të punësuar për zbatimin e referendumit, ndërsa...
Maqedoni më shumë
Shqiperi më shumë
Kosovë më shumë
Botë më shumë

Turkish Airlines thyen rekordin e rradhës

“Serbia asnjëherë nuk do reshtohet kundër Turqisë”

Rreth 840 ura në Francë rrezikojnë shembjen

Ekonomi më shumë

Lajme të këqija për ata që kanë euro, ja çka po...

Fituesit dhe humbësit nga kriza e lirës turke

Luftë e re ekonomike, po planifikohet braktisja e dollarit

Kulturë më shumë